نقش رنگ در معماری

رنگ ها بر زندگی ما تأثیر می گذارند
از این رو رنگ نقش مهمی در طراحی معماران دارد

نقش رنگ در معماری

Color in Architecture

رنگ در معماری

رنگ یک عنصر جدایی ناپذیر از دنیای ما است ، نه تنها در محیط طبیعی بلکه در محیط معماری ساخته دست بشر. رنگ همیشه در روند تکامل انسان نقش دارد. محیط و رنگهای آن درک می شوند و مغز آنچه را که درک می کند بر اساس عینی و ذهنی پردازش و قضاوت می کند. تأثیر روانی ، ارتباطات ، اطلاعات و تأثیرات بر روان جنبه هایی از فرایندهای داوری ادراکی ما است. از این رو ، اهداف طراحی رنگ در یک فضای معماری فقط به دکوراسیون بر نمی گردد.

رنگ های پر کاربرد برای معماران

رنگ در معماری

Bedroom Colors

رنگ در معماری

رابطه بین رنگ و معماری

توصیف رابطه رنگها و ویژگیهای مختلف حاکم بر آنها یا حتی بسیاری از مطالعات موجود در مورد این نظریهها ، به همان اندازه پیچیده و گسترده است. رنگ می تواند با روانشناسی ، نمادگرایی و حتی عرفان همراه باشد. رنگ ها با توجه به دوره هنری ، تاریخی یا فرهنگی معانی مختلفی به خود می گیرند. رنگ ها هنگام مواجه شدن با نور تغییر می کنند. در میان بسیاری از ویژگی های دیگر. هدف این مقاله پرداختن به جنبه های فنی رنگ یا مفاهیم مورد مطالعه منتقدان نیست. با این حال ، این امر به دنبال تأمل در رابطه بین رنگ و معماری است.

رنگ در معماری

Bedroom Colors

رنگ در معماری

هر رنگ بیانگر چه حسی است و در چه فضایی استفاده میشود؟

آبی: احساس مثبت بودن ، اعتماد به نفس و امنیت را منتقل می کند. این رنگ اغلب در فضاهای تجاری و تجاری مانند آژانس های بانکی ، دفاتر و شرکت ها مورد استفاده قرار می گیرد. زرد: خوش بینی ، کنجکاوی ، خوشرویی و جو روشن را به تصویر می کشد. به طور مكرر در فضاهای تجاری یا رستوران ها برای جلب توجه عابرین پیاده مورد استفاده قرار می گیرد. قرمز: این رنگ انرژی ، هیجان ، انگیزه را نشان می دهد. بنابراین ، در فضاهای تجاری ، مانند فروشگاه ها یا فست فودها مورد استفاده قرار می گیرد ، زیرا اجبار و میل مصرف کننده را به تصویر می کشد. سبز: باعث آرامش ، آرامش ، آرامش و رفاه می شود. این رنگ به طور مرتب در فضاهای مرتبط با سلامتی و رفاه مانند بیمارستان ها و مراکز استراحت استفاده می شود. نارنجی: نتیجه ترکیب زرد و قرمز ، نارنجی ایده ای از شدت ، خلاقیت ، سرخوشی و اشتیاق را ایجاد می کند. این رنگ اغلب در محیط های خلاق مانند ادارات ، استودیوها و مدارس مورد استفاده قرار می گیرد. اگر همراه با رنگ آبی استفاده شود ، اعتماد را منتقل می کند و بنابراین توسط آژانس ها و دفاتر بانکی پذیرفته می شود. بنفش: باعث انتقال رفاه ، آرامش و لطافت می شود.