5 رنگ سالن پذیرایی

رنگ هایی بی انتها که زیبایی
را به خانه شما می افزاید

رنگ سالن پذیرایی

Living Room Colors

رنگ های هوشمند سالن پذیرایی

اتاق نشیمن چیزهایی را تشکیل می دهد که خانه شما را به خانه ای دلچسب تبدیل می کند. اوقات فراغت ، راحتی ، با هم بودن. این مکان برای خاطرات بی شمار و لحظات آرام است. بنابراین تعجب آور نیست که رنگ های رنگی اتاق نشیمن تأثیر زیادی بر روحیه کلی خانه شما دارند. بسته به شخصیت منحصر به فرد خانه شما ، فضای شما می تواند تسکین دهنده یا بیانگر باشد. این می تواند جذابیت به سبک قدیمی یا جذابیت مدرن داشته باشد. شما می توانید به دنبال استخدام یک رنگ کار باشید یا اینکه خودتان این کار را انجام دهید ، این سبک های زیبا نوع سبک شما هستند ، بهترین گزینه برای اتاق نشیمن شما هستند.

رنگ های منتخب برای سالن پذیرایی

طوسی پلاتینی

طوسی پلاتینی

سفید عاجی

سفید عاجی

سبز زیتونی

سبز زیتونی

بنفش ژاژ

بنفش ژاژ

آبی کلاسیک

آبی کلاسیک

بژ

بژ

رنگ سالن پذیرایی

سالن پذیرایی

راهنمای رنگ سالن پذیرایی

طوسی پلاتینی

رنگ خاکستری کم ریسک ترین رنگ ممکن برای سالن پذیرایی است. خاکستری فاقد هر گونه رنگ است واحساس استقلال، جدایی، تنهایی و انتقاد از خود را منتقل می کند. رنگ خاکستری جدی بودن را نشان می دهد و میزان کشش توجه آن بسیار کم است. استفاده از این رنگ در سالن پذیرایی حسی از امنیت و حفاظت را برای افراد ایجاد می کند. رنگ خاکستری رنگ ماشین آلات صنعتی است و زمانی که در سایه های تیره تر خود استفاده می شود حسی از زبری و عدم انعطاف را القا می کند. اما سایه های روشن خاکستری بر روی دیوار حس اضطراب و تنش را کاهش می دهد و احساسی از امنیت و آرامش را پراکنده می کند. اما باید به این نکته توجه داشت که قرار گیری در فضای خاکستری رنگ به مدت طولانی انرژی را کاهش می دهد و موجب خستگی مستمر می شود. اما نکته مثبت در استفاده از رنگ خاکستری این است که از آن جایی که خاکستری هیج هویتی ندارد، قرار گرفتن در کنار هر رنگی باعث می شود که آن رنگ نمایان تر به نظر آید. خاکستری می تواند جلب توجه رنگ های تند را کاهش دهد و آن ها را ملایم تر جلوه دهد. نکته کلیدی در انتخاب سایه های مختلف این رنگ این است که خاکستری مورد نظر در هارمونی مشابه با سایر رنگ های استفاده شده باشد. خاکستری را می توان کمی رنگ دار نمود و تناژ سردی و گرمی به آن داد و تاثیرات منفی آن را کاهش داد. اگر از رنگ های گرم در مجاورت خاکستری استفاده می شود بهتر است از سایه های گرم خاکستری (پایه زرد) استفاده شود. و تناژهای سرد خاکستری (پایه آبی) در مجاورت رنگ های سر قرار گیرند. ترکیب رنگ های بیشماری در کنار خاکستری سالن پذیرایی را جذاب و منحصر به فرد می کند. ترکیب دیوار های خاکستری پلاتینی در کنار پرده های بنفش و مبلمان آبی نفتی و نیلی نمای فوق العاده ای به سالن پذیرایی می بخشد. همچنین سایه های تیره و روشن طوسی در کنار عناصر چوبی با تناژ گرم محیط پذیرایی را سر زنده و دنج می کند. سایه های تیره سبز زیتونی همراه با طوسی روشن در کنار گل ها و گیاهان سبز زرد فضای دل انگیزی را در خانه ایجاد می کند. ترکیب خاکستری و سفید و آبی روشن، خاکستری و صورتی پاستلی و خاکستری در کنار عناصر چرم قهوه ای روشن از ترکیبات جذاب برای این رنگ می باشد.
رنگ سالن پذیرایی

رنگ سالن پذیرایی

راهنمای رنگ سالن پذیرایی

سفید عاجی

سفید درخشان ترین سایه است و به معنای خالی بودن، ساده بودن، پاکیزگی و خلوص است. سفید نشان دهنده صلح، بی گناهی و تنهایی است. استفاده از این رنگ در سالن های پذیرایی کوچک موجب کستردگی فضا می شود. همچنین سفید برای محیط هایی که در معرض نور طبیعی کمتری هستند بهترین گزینه است. سفید رنگی گسترده است و از مرزهای خود فراتر می رود و هنگام استفاده همزمان در سقف و دیوارها توانایی درک عمق را از کاربر می گیرد. یکی از محبوب ترین سایه های سفید، رنگ عاجی است. این رنگ گرمتر از سفید خالص است و ویژگی رنگ های تناژ زرد و بژ را دارد. سفید عاجی طبیعی تر از سفید خالص است و رنگ بسیاری از عناصر طبیعی مانند صدف های دریایی، مروارید، شن و سنگ را تشکیل می دهد در حالی که سفید خالص فقط به صورت مصنوعی در کارخانه ها تولید می شود. بنابراین سفید عاجی نرم تر از سفید است و محیطی نرم تر و گرم تر از سفید خالص ایجاد می کند. رنگ سفید عاجی در بسیاری از فرهنگ ها سمبل لطافت، تجمل و آرامش است. پیشنهاد می شود از سفید عاجی به صورت موضعی و در کنار رنگ های گرم استفاده شود. توجه داشته باشید که رنگ سفید درخشش رنگ های همجوار خود را کاهش می دهد و آن ها را تیره تر از رنگ واقعی شان جلوه می دهد. سفید به علت خنثی بودن می تواند در مجاورت تمامی رنگ ها قرار گیرد.  ترکیب سفید عاجی و زرد خردلی در کنار عناصر چوبی تیره از ترکیب رنگ های زیبا برای سالن پذیرایی محسوب می شود. همچینین سایر تناژهای سفید مانند سفید نعنایی در ترکیب با فیروزه ای، سفید برفی و سورمه ای و سفید مرواریدی در کنار سبز ماشی سالن پذیرایی را به فضایی شیک و دوست داشتنی تبدیل می کند. ترکیب رنگ های سیاه و سفید به علت تفاوت تیره و روشنی که ایجاد می کند همیشه از دکوراسیون های محبوب برای اتاق پذیرایی به شمار می آید.  

رنگ سالن پذیرایی

رنگ سالن پذیرایی

راهنمای رنگ سالن پذیرایی

سبز زیتونی

طیف رنگ های سبز یکی از پر طرفدارترین رنگ های انتخابی برای سالن پذیرایی است. ازآن جایی که سبز پیوند نزدیکی با طبیعت دارد استفاده از آن سالن پذیرایی را سرشار از طراوت، آرامش و امنیت می کند. سبز رنگ دنیای گیاهان است و با سکوت، بهره وری، زندگی،امید، جوانی، رشد، خرد و رضایت همراه است. تحقیقات نشان می دهد که رنگ سبز توسط افراد باهوش، خوش صحبت، اجتماعی و علاقمند به غذا انتخاب می شود. همچنین سبز سبب تنظیم قلب و سیستم گردش خون می شود و برای درمان بیماری هایی مانند تب یونجه و مشکلات کبدی مفید است. طیف های مختلف سبز تاثیرات متفاوتی در فضای داخلی ایجاد می کنند. سبز تیره حسی همراه با طمع و حسادت ایجاد می کند در حالی که سبز روشن و سبز دریایی اثرات آرام بخشی دارد. سبز زیتونی نماد جهانی صلح و هارمو نی است. طیف رنگ های سبز بسیار متنوع و گسترده هستند. در سالن پذیرایی رنگ های بسیار زیادی می توانند در کنار رنگ سبز قرار گیرند که بستگی به رنگ سبز انتخابی دارد. دیوار های سبز زیتونی در کنار مبلمان آجری و کوسن های بنفش فضای پذیرایی شما را مملو از رنگ و شادابی می کند. ترکیب سبز زمردی و زرد اخرایی فضایی لوکس و تجملاتی در منزل به وجود می آورد.  همچنین ترکیب رنگ هایی مانند سبز زرد و صورتی در کنار طوسی روشن، و سبز نعنایی و قهوه ای سوخته از ترکیب های منحصر به فرد برای سالن پذیرایی است. الگوی رنگی سبز زرد – سبز آبی – قرمز نارنجی – ارغوانی تعادلی رنگین در فضا ایجاد می کنند. همچنین سبز در کنار نارنجی فعال و پویا می شود اما حالتی مصنوعی و غیر لطیف ایجاد می کند. اما استفاده از رنگ های گرم و تند مانند نارنجی و قرمز به صورت محدود در کنار سبز ترکیب هوشمندانه ای است.

رنگ سالن پذیرایی

رنگ سالن پذیرایی

راهنمای رنگ سالن پذیرایی

بنفش ژاژ

بنفش تداعی کننده ظرافت و حساسیت و نشان دهنده اقتدار سلطنتی است. طیف رنگ های بنفش بسیار متنوع است و تاثیرات متفاوتی در محیط ایجاد می کند. بنفش کمرنگ و بنفش آلویی برانگیزاننده خلاقیت و استعداد است در حالی که نیلی کمرنگ فضایی نجیب، آرام و شکوهمندانه ایجاد میکند. امواج نور بنفش برای درمان بیماری های پوستی بسیار مفید است. همچنین طیف رنگ های بنفش ماتابولیسم را تنظیم و گرسنگی را سرکوب می کنند. بنفش تیره نشان دهنده هرج و مرج است و حسی جادویی و اسرار آمیز ایجاد می کند و استفاده از آن به مقدار زیاد برای اتاق پذیرایی ریسک بزرگی محسوب می شود. ارغوانی تنها رنگی است که هم در دسته رنگ های سرد قرار می گیرد و هم رنگ های گرم. بنابراین در کنار هر دو دسته رنگ می توان آن را به کار برد. ترکیب ارغوانی تیره و طوسی روشن زیباترین ترکیب از رنگ های این طیف به شمار می آید. پیشنهاد می شود رنگ دیوارها را یاسی روشن و سفید رنگ آمیزی کنید و از عناصر داخلی با طیف های تیره تر بنفش استفاده کنید. این دیوارها در کنار مبلمان بنفش و سورمه ای سیر و قالیچه آبی فیروزه ای ترکیب خاص و با شکوهی ایجاد می کند. همچنین استفاده از اکسسوری های برنز در کنار رنگ بنفش اقتدار خاصی به سالن پذیرایی می بخشد. دیوارهای یاسی در کنار مبلمان بادمجانی و کوسن های طوسی و بنفش هارمونی فوق العاده ای در سالن پذیرایی به وجود می آورد. ترکیب طیف های مختلف بنفش و زرد خردلی یا زرد تند نیز محیطی رنگی تر و سرگرم کننده تر در فضای داخلی ایجاد می کند.

رنگ سالن پذیرایی

رنگ سالن پذیرایی

راهنمای رنگ سالن پذیرایی

آبی کلاسیک

آبی رنگ آرامش است و فضا را ملایم و لطیف می کند. رنگ آبی در طیف رنگ های سرد قرار می گیرد و به همین دلیل استفاده از آبی باعث می شود که دمای فضا کمی کمتر از واقعیت احساس شود. آبی بیانگر وسعت، امید، اعتقاد، انعطاف پذیری و پذیرش است. امواج نور آبی به کاهش درد کمک می کنند و تنظیم کننده فشار خون و ضربان قلب است. رنگ آبی از معدود رنگ هایی است که تاثیرات مثبت بیشماری بر روی ذهن و روان دارد و تاثیرات منفی آن بسیار کم است. طیف های روشن آبی مانند آبی دریایی و آبی آسمانی در فضای داخلی تاثیرات شفا بخشی بر روی ذهن می گذارند. حضور این رنگ ها در محیط تداعی کننده زیستگاه های دریایی و استخر شنا است. طیف های تیره آبی بیان گر وقار، اشرافی گری و تجمل است. آبی یاقوت کبود حسی از برجستگی و برتری را در فضای پذیرایی ایجاد می کند. آبی کلاسیک اندکی تیره ولی آرام بخش است و بهتر است در کنار سایه های روشن تر آبی قرار گیرد. پیشنهاد می شود دو دیوار، آبی کلاسیک رنگ آمیزی شود و سایر دیوارها آبی روشن یا سفید یا خاکستری روشن نقاشی شوند. برای سالن های کوچک پذیرایی بهتر است آبی کلاسیک در کنار رنگ های طیف گرم مانند زرد و نارنجی قرار گیرند. الگوهای رنگی زیر از زیباترین هارمونی های مرتبط با آبی برای سالن های پذیرایی است: آبی کلاسیک به همراه آبی طوسی تیره، آبی استیلی روشن، بژ و زرد اخرایی. همچنین آبی چرک روشن و ترکیب آن با قرمز قهوه ای و خاکستری ذغالی.

رنگ سالن پذیرایی

رنگ سالن پذیرایی

راهنمای رنگ سالن پذیرایی

بژ

بژ به پادشاه رنگ های خنثی مشهور است. بژ ترکیبی از زرد و قهوه ای است و خصوصیات هر دو رنگ را دارا می باشد. در واقع بژ همان رنگ شنی رنگ پریده است. رنگ بژ نماد کار و پایداری است. این رنگ در بسیاری از فرهنگ ها به سمبل تقوا و سادگی مشهور است. از بین رنگ های موجود انتخاب بژ برای سالن پذیرایی یکی از کم ریسک ترین انتخاب های ممکن است. دلایل زیادی برای این انتخاب وجود دارد؛ بژ به آسانی با رنگ های دیگر ترکیب می شود. برخلاف رنگ های دیگر تمامی سایه های بژ خنثی هستند و احتمال انتخاب سایه اشتباه از این رنگ وجود ندارد. همچنین رنگ بژ هیچ گاه قدیمی نمی شود. تحقیقات نشان می دهد استفاده از بژ در دکوراسیون داخلی برای افراد اوتیسم بسیار مفید است. این رنگ حسی از راحتی و نرمی را در فضا ایجاد می کند. ترکیب رنگ های بژ و طلایی، بژ و کرم، سایه های بژ و سبز نعنایی، و بژ و قرمز آجری از ترکیبات رنگی جذاب برای این رنگ می باشد. دیوار های بژ به خوبی با سایه های مختلف سبز ترکیب می شوند. سبز زیتونی، سبز جنگلی، سبز سرخسی و سبز کنگری در ترکیب با بژ فضایی جذاب و راحت برای مهمانی های سالن پذیرایی فراهم می کند.